“Modus Management leverer til fulde varen og gives hermed de bedste anbefalinger…”

Institut for Fødevarekvalitet har haft fornøjelsen at samarbejde med Modus Management under to forskellige forløb:

  • Et udviklingsforløb for vores ledergruppe, hvor vi har defineret vores ledelseskultur og –værdier. Forløbet har sat fokus på ledelse både i vores ledergruppe og for den enkelte leder
  • Et udviklingsforløb omhandlende motivation og værdier i en af vores forskergrupper

Elsebeth Grue Enggaard var ved begge lejligheder særdeles velforberedt og udviste i forbindelse med forløbene et stort overblik, der var kendetegnet ved hurtigt at have detailkendskab til de enkelte deltagere.

Elsebeth Grue Enggaard er eminent til af facilitere en proces, tager udgangspunkt i deltagernes synspunkter og anerkender disse. Elsebeths evne til at få deltagerne med i processen skaber beundring og er med til at sikre et godt resultat.

Elsebeth Grue Enggaard fortsætter processen til man er i hus, viser stort engagement ved løbende at følge op på processen efter man er gået hvert til sit og responderer hurtigt på aftaler.

Engagementet med Modus Management har betydet et øget fokus på forskningsledelse, ændret struktur for ledelsesmøder med fokus på at tage sig tid til at diskutere ledelse. En klar og synlig handlingsplan for ledergruppen og en bevidsthed omkring kollegaers værdier.

Modus Management leverer til fulde varen og gives hermed de bedste anbefalinger.