Thomas Cook Airlines Scandinavia har i vinteren og foråret 2009 gennemført træning i personlig udvikling for ca. 120 kabineansatte i Danmark inden for områderne: 
· Personlig gennemslagskraft 
· Håndtering af udfordrende situationer 
· Udvikling af den coachende stil 

Træningen blev professionelt og kompetent ledet af Elsebeth Grue Enggaard, som med sin store viden på områderne, sin dynamiske stil og sit smittende humør gjorde dagene lærerige og værdiskabende for os i vores bestræbelser på at skabe bedre resultater. Jeg har i flere andre og tidligere tilfælde gjort brug af Elsebeth som underviser i bl.a. teamudvikling og samarbejdsworkshops og hun har hver gang leveret et fuldt ud kvalitetsprodukt. Elsebeth er en fantastisk inspirerende proceskonsulent, der forstår at ”være til stede i rummet” og sikrer at selv de sværeste processer ledes sikkert og kompetent i mål. Jeg kan derfor varmt anbefale Modus Management ApS som en seriøs og professionel udbyder og rådgiver.